foto

Gerd Funk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Heute sterben immer nur die anderen
1989 Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis
1979 Blesky nad Mexikem
Typ mit Stacheln (TV film)
1978 Amphitryon (divadelní záznam)
1974 Karriere N (TV film)
1973 Tři oříšky pro Popelku
1971 Nachtasyl (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace