foto

Servando Manzetti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Smrtící vloupání
1986 Casos de alarma
1985 Cementerio del terror
1984 Matanza en Matamoros
1981 Que viva Tepito!

TV seriály

2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Por tu amor (TV seriál)
1997 Sin ti (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Seducción (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Principessa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky