foto

Nana Spier

  • nar. 2.4.1971 (48 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
1999 Gestern ist nie vorbei (TV film)
1996 Ďábelský anonym (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
1992 Mutter mit 16 (TV film)

TV seriály

2015 Heidi (TV seriál) - vyp.
2000 Jim Knopf (TV seriál) - vyp.
1999 Horečka (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál) - vyp.
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Teufels Großmutter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky