foto

Nikolaus Schilling

  • nar. 31.8.1923 (97 let)
    Detmold, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Jenseits von Schweden
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1988 Ödipussi
1987 Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1984 Soukromá slavnost
1982 Mein Sohn, der Minister (TV film)
1979 Wie Rauch und Staub (TV film)
1976 Oblomows Liebe (TV film)
1975 Streng geheim (TV film)
Stumme Zeugen (TV film)
1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
Happy End oder Wie ein kleines Heilsarmeemädchen Chicagos größte Verbrecher in die Arme der Gesellschaft zurückführte (TV film)
Oscar Wilde (TV film)
1971 Deutschstunde, Die (TV film)
1970 Große Familie, Eine (TV film)
Pippi v zemi Taka-Tuka
Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Die Ratten (TV film)
1968 Geschichte von Vasco, Die (TV film)
Unfall, Der (TV film)
1967 Pauken und Trompeten (TV film)
Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
Rückfahrt (TV film)
1966 Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
1965 Der Teufelsschüler (TV film)
1964 Nebelmörder
1950 Frauenarzt Dr. Prätorius

TV seriály

2005 Fox a partneři (TV seriál)
2003 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der große Wurf (S02E04)
1996 Lukas (TV seriál) - herec, a.z.
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kasse bitte! (TV seriál)
Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tod eines Schülers (TV seriál)
1980 Místo činu (TV seriál)
Hände hoch, Herr Trimmel (S01E112)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
MS Franziska (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Weißblaue Turnschuhe (S01E30)
Stuttgarter Blüten (S01E28)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)

Divadelní záznam

1974 Mary Stuart (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)
1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky