foto

Erika Stiska

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wo mich keiner kennt (TV film)
1984 Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
1976 Abschied von Gabriele (TV film)
Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1974 Alwin auf der Landstraße
1973 Tři oříšky pro Popelku
1971 Junger Mann (TV film)
1965 Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
1962 Das Stacheltier - Uhr im Ohr
Ein idealer Gatte (TV film)

TV seriály

1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace