foto

Sylvie Nitrová

  • nar. 25.9.1950
    Raškovice, Československo
  • zem. 22.1.2007 (56 let)
    Brno, Česko

Herecká filmografie

Filmy

1998 Postel
Stromy umírají vstoje (TV film)
1987 Straka (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
Období digitální (TV film)
Sazička pro štěstí (TV film)
Vokno (TV film)
1981 Elektřina (TV film)
1980 Paruka (TV film)
1979 Filip (TV film)
Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (10)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace