foto

Benno Hattesen

  • nar. 22.9.1906
    Flensburg, Preußen, Německá říše
  • zem. 30.6.1993 (86 let)
    Hannover, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sommer in Lesmona (TV film)
1984 Michael Kramer (TV film)
1981 Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)
1980 Hollywood, ich komme (TV film)
1975 Tod eines Mannequins (TV film)

TV seriály

1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky