foto

Johannes Wieke

  • nar. 31.5.1913
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 20.7.1982 (69 let)
    Ostseebad Prerow, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Grenadier Wordelmann (TV film)
Mein Vater Alfons
Snoubenka
1979 Hochzeitsreise (TV film)
Schatzsucher
1977 Pasáček zajíců (TV film)
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
1973 Výstřely v Mariánských Lázních
1972 Ukradená bitva
1970 Im Spannungsfeld
Vrah je na stadiónu ve Wembley (TV film)
1969 Absender gesucht (TV film)
1968 Bylo mi devatenáct
1966 Spur der Steine
1965 Das Risiko (TV film)
1962 Budeš-li při mně
Teufel im Paradies (TV film)
1958 Píseň námořníků

TV seriály

1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Abseits (E78)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky