foto

Sandra Villaruel

  • nar. 19.2.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Historias breves IV: Más quel mundo
1988 Pilotos más locos del mundo, Los
1987 Lo negro del 'Negro'... (Poder que corrompe)

TV seriály

2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)
1999 Mi ex (TV seriál)
1996 La nena (TV seriál)
1994 Hermano es un hermano, Un (TV seriál)
Inconquistable corazón (TV seriál)
Perla negra (TV seriál)
1992 Primer amor (TV seriál)
1990 Brigada cola (TV seriál)
Stress (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky