foto

Gerty Molzen

  • nar. 30.1.1906
    Flensburg, Preußen, Německá říše
  • zem. 31.8.1990 (84 let)
    Glücksburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
1977 Americký přítel
1974 Bismarck von hinten oder Wir schliessen nie (TV film)
1969 Neu-Böseckendorf (TV film)
1964 Polizeirevier Davidswache

TV seriály

1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Tingeltangel (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

TV pořady

1979 Locker vom Hocker (TV pořad)
1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Host

TV pořady

1985 Känguru (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky