foto

Otto Sawicki

  • nar. 28.10.1932
    Czernowitz, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 28.12.2016 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Schlafende Hunde (TV film)
1983 Tatort - Der Schläfer (TV film)
1977 Tatort - Reifezeugnis (TV film)
1972 A déšť smyje každou stopu

TV seriály

1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky