foto

Adelheid Hinz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Holstein Lovers (TV film)
1996 Tatort - Parteifreunde (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
1981 Mutschmanns Reise (TV film)
1965 Mädchen hinter Gittern
1964 Das Ungeheuer von London City
Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Elektra (TV film)
1963 Mondvögel, Die (TV film)

TV seriály

1994 Immenhof (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
1970 Begegnungen auf dem Parnass (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál) - vyp.

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky