foto

Ad van Kempen

  • nar. 12.7.1944 (75 let)
    Tilburg, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Onania Club
2017 Anders
Rodinný hotel
Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
Sjaaks vrouw is dood, dus hij moet iets zeggen
2016 Agenti jak se patří
Brimstone
De held
Riphagen
2014 Binnen vier muren
In jouw naam
Oorlogsgeheimen
2012 De Club van Sinterklaas & het geheim van de speelgoeddokter
Doodslag
2011 Bluf
2010 New Kids Turbo
2008 Zima za války
2007 Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
2006 Šťastná rodina
2002 Loenatik – de moevie
2000 Jacky
1999 Missing Link
1997 De verstekeling
1994 Linka 06
1975 Laatste trein, De

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
Riphagen (TV seriál)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
Jeuk (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Koen Kampioen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2008 Wolfseinde (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Souterrain, Het (TV seriál)
1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
We zijn weer thuis (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Linka 06

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky