foto

Marlene Warfield

  • nar. 19.6.1940 (79 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Jak se dostat na vysokou
Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)
Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1976 Network
1972 Cutter (TV film)
Přes 110. ulici
1971 Goodbye, Raggedy Ann (TV film)
1970 Joe
The Great White Hope

TV seriály

2003 Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Dawg Days (S01E04)
2001 Dead Last (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Klany (S03E17)
1995 In the House (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Beacon Hill (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky