foto

Karin David

  • nar. 6.4.1949 (70 let)
    Wipperfürth, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1997 Hollister (TV film)
1991 Únos Rickiho Forstera (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)
So ein Schlawiner (TV film)
1989 Spatzenmörder, Der (TV film)
1986 Was zu beweisen war (TV film)
1975 Rheinpromenade (TV film)

TV seriály

2017 Dva světy (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer gewinnt? (S11E22)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Spreepiraten (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky