foto

Linde Fulda

  • nar. 8.4.1943 (76 let)
    Lüdinghausen, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bij dál, malé srdce! (TV film)
1993 Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
1982 Tatort - Kindergeld (TV film)
1972 Hochzeitsnacht-Report
1967 Fentons völlig verrückte Erfindung (TV film)
1966 Geronimo und die Räuber (TV film)

TV seriály

1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky