foto

Bill Fraser

  • nar. 5.6.1908
    Perth, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 5.9.1987 (79 let)
    Bushey, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Malá Dorritka
1986 Piráti
1985 Christmas Present
1984 Puccini (TV film)
1981 K-9 and Company: A Girl's Best Friend (TV film)
Oko jehly
1979 Zelené obilí (TV film)
1976 The Madness (TV film)
1974 Moments
Mrtvý favorit
The Amorous Milkman
1973 Not Now Darling
1972 Pás cudnosti
That's Your Funeral
Vzhůru na frontu
1971 Up Pompeii
1970 'Wiltons' - The Handsomest Hall in Town (TV film)
All the Way Up
1969 Best House in London, The
Kapitán Nemo a podmořské město
1968 Diamonds for Breakfast
1965 Fraška
I've Gotta Horse
Joey Boy
1964 Amerikanizace Emilky
Home of Your Own, A
Richard Whittington Esquire (TV film)
1963 What a Crazy World
1962 Fast Lady, The
1960 Doctor in Love
1959 The Man Who Liked Funerals
1958 Davy
Doomsday for Dyson (TV film)
1957 Doktor hledá místo
Kapička štěstí
Second Fiddle
Three Sundays to Live
You Pay Your Money
1956 Alias John Preston
Charley Moon
1955 Jumping for Joy
1954 Bosonohá komtesa
Duel in the Jungle
Fast and Loose
Tons of Money (TV film)
1953 Meet Mr. Lucifer
Terror on a Train
The Captain's Paradise
1951 Here's Television (TV film)
1950 Popelka
1949 Helter Skelter
1941 Gentleman bez smokingu
1938 Murder in the Family

TV seriály

1987 The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1981 Doctor's Daughters (TV seriál)
Richard Wagner (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
Two D's and a Dog (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Vacant Lot (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Foreign Affairs (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Before Your Very Eyes (TV seriál)
1946 Paging You (TV seriál)

Dokumentární

1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1970 Looks Familiar (TV pořad)
1966 Secombe and Friends (TV pořad)
1957 Chelsea at Nine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace