foto

Anne Pichon

  • nar. 1914
    Pancras, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.6.2009
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Game for Three Losers
1959 Blackmail Is So Difficult (TV film)
1957 Busman's Honeymoon (TV film)

TV seriály

1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
1965 Buddenbrooks (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Villains, The (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)
1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky