foto

Joyce Heron

  • nar. 6.11.1916
    Port Said, Egypt
  • zem. 1.4.1980 (63 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Au Pair Girls
1959 Podvržený zločin
1955 Three Cornered Fate
1951 And No Birds Sing (TV film)
The Sacred Flame (TV film)
1950 Body Said No!, The
She Shall Have Murder
The Switchback (TV film)
1948 Emma (TV film)
1947 Cry Havoc (TV film)
1945 Don Chicago
The Agitator
Twilight Hour
1942 Women Aren't Angels

TV seriály

1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Daniel Deronda (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
One Family (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky