foto

Felix Theissen

  • nar. 16.1.1964 (55 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mázli
2004 Drum Bun - Jó utat!
2001 Klaras Hochzeit (TV film)
1998 Drei Tage Angst (TV film)

TV seriály

2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf der Flucht (S10E36)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die letzte Chance (S03E05)
1999 Horečka (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky