foto

Friedhelm Lehmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ende der Unschuld (TV film)
Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1989 Růžová zahrada
Tatort - Alles Theater (TV film)
1988 Neapel sehen und erben (TV film)
1987 Klette, Die (TV film)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
Novembermond
1984 Forbidden
Podoba čistě náhodná
1982 Auslöser, Der (TV film)
Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1981 Alles im Eimer
Inter Rail
Malou
Onkel & Co. (TV film)
1978 Die Faust in der Tasche
Krásný gigolo, ubohý gigolo
1977 Chinesische Wunder, Das
1976 Verdunkelung (TV film)
1975 Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
1974 Frau von Bebenburg (TV film)
Paul (TV film)
1973 Edison von Schöneberg, Der (TV film)
Versuchung im Sommerwind
1972 Gelobt sei, was hart macht
Hlas divočiny
1967 Der Tod des Präsidenten (TV film)

TV seriály

1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)
1988 The Contract (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1976 Schicht in Weiß (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Die Pulvermänner (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1985 Käthe Kollwitz - Zeugin ihrer Zeit (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky