foto

Thomas Schiestl

  • nar. 7.8.1935
    Bremen, Bremen, Německá říše
  • zem. 21.4.2017 (81 let)
    Worpswede, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Morlock - Kinderkram (TV film)
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
1982 Mein Sohn, der Minister (TV film)
1979 Winterspelt 1944 (TV film)
1972 Geheimagenten (TV film)
1971 Im Fahrwasser (TV film)
Tatort - Der Richter in Weiß (TV film)
Tatort - Exklusiv! (TV film)
Tatort - Frankfurter Gold (TV film)
1970 Gezeiten (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
1966 Die Gefangenen von Murano (TV film)
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)

TV seriály

1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Hals über Kopf (TV seriál)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
1984 Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1973 Polizeistation (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky