foto

Bernd E. Jäger von Boxen

  • nar. 24.8.1956 (63 let)
    Wolfsburg, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Alles nur Tarnung

TV seriály

2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

TV pořady

1992 Familien-Duell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky