foto

Erna Aretz

  • nar. 1.11.1949 (69 let)
    Schwarzenfels, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kalt (TV film)
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2007 Luisa a Lotka - vyp.
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
2006 Väter - Denn sie wissen nicht was sich tut (TV film)
2005 Willkommen im Club
1977 Tatort - Das stille Geschäft (TV film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Kunden und andere Katastrophen (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Hallo Oma (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky