foto

Andreas Conrad

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zerrumpelt Herz
2013 Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2005 Adil geht
2001 Sass
1993 Obcy musi fruwac

TV seriály

2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál) - herec, a.z.
1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky