foto

Vickie Papavs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Island of Shadows (TV film)
Sugar Daddy
2019 Georgetown
Vše pro syna
2016 Útěk za snem
2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2012 If I Were You
2009 Saw 6
2008 Kybernátor
2007 Burgeon and Fade
2004 Co provedla Katy (TV film)
2003 Encrypt (TV film)
2002 Cypher
Dotyk divokých koní
Two Against Time (TV film)
2001 Ukradený zázrak (TV film)
Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 Stalking of Laurie Show, The (TV film)
1999 Vraždy podle Jidáše
Vraždy s úsměvem (TV film)
1997 Elevated
1996 Není úniku (TV film)
1995 Míra viny (TV film)

TV seriály

2021 Clarice (TV seriál)
Ugly Truth (E07)
2020 The Boys (TV seriál)
Over the Hill with the Swords of a Thousand Men (S02E03)
2019 Impulse (TV seriál)
Crossing the Threshold (S02E05)
2018 In Contempt (TV seriál)
Banned (E06)
Necessary Force (E05)
Welcome to Hell (E01)
2014 Sensitive Skin (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
2007 Černá mše (TV seriál)
2005 Time Warp Trio (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky