foto

Carl Low

  • nar. 30.10.1916
    Knoxville, Tennessee, USA
  • zem. 15.10.1988 (71 let)
    Nyack, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Seize the Day
1984 Grace Quigley
1979 Gold of the Amazon Women (TV film)
1973 Could This Be Love?
1963 Hud
Silver Burro, The (TV film)
Wild Is My Love

TV seriály

1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace