foto

Renate Cyll

  • nar. 1931

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Meine Schwestern
2011 Stilles Tal
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
2004 Slepá patrona
1992 Záblesk
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 Fariaho
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
1972 Ein Kugelblitz aus Eberswalde (TV film)

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky