foto

Helmut Gentsch

  • nar. 1940
    Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Frischer Wind (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
1988 Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
1984 Schwarz-Rot-Gold - Um Knopf und Kragen (TV film)
Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1976 Tatort - ... und dann ist Zahltag (TV film)
1971 Das große Projekt (TV film)
1966 Kriminalmuseum - Der Barockengel (TV film)
1964 Nachtzug D 106 (TV film)
1963 Lásce se musíte učit

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1989 Geschichten hinterm Deich (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky