foto

Rudolf Danielewicz

  • nar. 1953
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Veterinář vyšetřuje: Tajemství Estonie (TV film)
2012 Hunde wie wir
2011 Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
2008 Todsichertot (studentský film)
2007 Länge ist nicht alles! Independent Days Vol. 03
Tatort - Liebeshunger (TV film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Der Mann im Strom (TV film)
2005 Fahnenflucht (studentský film)
2001 Girl
Roadkill (studentský film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky