foto

Eddie Fitzgerald

  • nar. 1901
  • zem. 13.5.1966
    Eustis, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1965 Runaway Girl
1963 California
Lassie - Velké dobrodružství
1962 Brushfire
Stagecoach to Dancers' Rock
1958 Go, Johnny, Go!
Party Crashers, The
1957 Green-Eyed Blonde, The
1956 Jednou nohou v pekle
1955 New York Confidential
1954 Jiná žena
Návnada
1953 Wicked Woman

TV seriály

1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Mr. Garlund (TV seriál)
1959 The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 Sneak Preview (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Charles Farrell Show (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)

Dokumentární

1956 Unidentified Flying Objects: The True Story of Flying Saucers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky