foto

Ingo Brosch

  • nar. 3.1.1969 (50 let)
    Stadthagen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Transfer at Aachen
2007 Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)

TV seriály

2018 Najdi si mě v Paříži (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky