foto

Kurt Glockzin

  • nar. 1953
    Bad Salzschlirf, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
2003 Adam & Eva
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
2002 Kunstgriff
2001 Má životní láska (TV film)
1999 Tatort - Drei Affen (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Der kleine Dachschaden (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Černá vdova (S05E02)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky