foto

Gerda Katharina Kramer

  • nar. 21.4.1946
    Německo
  • zem. 2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Harte Brötchen (TV film)
2001 Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Nur das Blaue vom Himmel (TV film)
1992 Thea und Nat
1989 Tote leben nicht allein (TV film)
1969 Horror (TV film)
1968 Über den Gehorsam. Szenen aus Deutschland, wo die Unterwerfung des eigenen Willens unter einen fremden als Tugend gilt (TV film)
1966 Der Trauschein (TV film)

TV seriály

1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky