foto

Birger Lensander

  • nar. 31.10.1908
    Södertälje, Švédsko
  • zem. 3.3.1971 (62 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Vi på Saltkråkan
1966 Takový je můj život
Yngsjömordet
Ön
1965 Nattmara
1964 Milovat
Svenska bilder
1963 En vacker dag...
Mlčení
1962 En nolla för mycket
Milenka
Nils Holgersson
1961 Karneval
Svenska Floyd
1960 Av hjärtans lust
Soudce
1959 Guldgrävarna
Lejon på stan
Raggare!
1958 Fridolf sticker opp!
Laila
Vi på Väddö
1957 Dcera ze Solbakkenu
Johan på Snippen tar hem spelet
Mästerdetektiven lever farligt
Sjutton år
1956 Ett kungligt äventyr
Främlingen från skyn
Moln över Hellesta
Píseň o červeném květu
Sju vackra flickor
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Blockerat spår
Farligt löfte
Finnskogens folk
Luffaren och Rasmus
Mord, lilla vän
Resa i natten
Vildfåglar
1954 Café Lunchrasten
Flicka utan namn
Flottans glada gossar
Gud fader och tattaren
Herr Arnes penningar
Seger i mörker
Skrattbomben
Två sköna juveler
1953 Dansa, min docka...
Dumbom
Kungen av Dalarna
Kvinnohuset
Ursula - Flickan i Finnskogarna
Vägen till Klockrike
1952 Hon kom som en vind
Kalle Karlsson från Jularbo
Ubåt 39
1951 Slečna Julie
1950 Kvartetten som sprängdes
Medan staden sover
1949 Jen matka
Sjösalavår
Smeder på luffen
1948 Främmande hamn
Lars Hård
Robinson i Roslagen
1947 Dynamit
Försummad av sin fru
Lata Lena och blåögda Per
1946 Hotell Kåkbrinken
Saltstänk och krutgubbar
1945 Flickorna i Småland
Gomorron Bill!
I Roslagens famn
1944 Prins Gustaf
1943 I mörkaste Småland
Kungsgatan
Ombyte av tåg
1942 En sjöman i frack
1940 Hjältar i gult och blått

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace