foto

Ruth Hoffmann

  • nar. 1902
  • zem. 1997
    Hildesheim, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Tatort - Renis Tod (TV film)
1992 Místo činu - Falešná láska (TV film)
1989 Der Schönste
Tatort - Kopflos (TV film)
1988 Sommer in Lesmona (TV film)
1986 Aus familiären Gründen (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
Na dosah ruky (TV film)
1984 Ewigen Gefühle, Die (TV film)
Modrovous (TV film)
1983 Für 'n Groschen Brause (TV film)
Heimat, die ich meine (TV film)
1980 Nápady svaté Kláry (TV film)

TV seriály

1990 Oh-Mathilde (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Lauter Glückspilze (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky