foto

Annemarie Marks-Rocke

  • nar. 7.12.1901
    Mannheim, Baden, Německá říše
  • zem. 8.8.2004 (102 let)
    Eppendorf, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 4 Geschichten über 5 Tote
1974 Nebel (TV film)
1968 Vier Stunden von Elbe 1 (TV film)
1965 Der zerbrochene Krug (TV film)
1961 Sansibar
1960 Der Untergang der 'Freiheit' (TV film)
1958 Das Geld liegt auf der Straße (TV film)
1957 Die indiskrete Wirtin - oder die Geschichte vom Untermieter, der seine Briefe gern allein lesen wollte (TV film)

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky