foto

Tomoja Išii

  • nar. 1984
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Inuti diamanten
2019 Koi suru futari
2017 Kaze no iro
2014 Dakishimetai
2013 Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
2008 Happî furaito
2007 Chanko
2006 Jitensha Shonenki (TV film)
2005 Henšin
Rendžin 13-gó

TV seriály

2016 Keidži bareríno (TV seriál)
2015 Gakko no Kaidan (TV seriál)
Kozure Shinbee (TV seriál)
Minami kun no Koibito ~ My Little Lover (TV seriál)
2014 Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
2011 Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
2008 Shoni Kyumei (TV seriál)
2006 Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)
Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
2004 Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky