foto

Ján Gubala

  • nar. 16.8.1928
  • zem. 4.2.2011 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Stilmondský starosta (TV film)
Tvár v rose (TV film)
Čarovný nápev (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Miliónový chlap (TV film)
1986 Nepokojný mier (TV film)
Vec svedomia (TV film)
1984 Dies irae (TV film)
Na druhom brehu sloboda
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
Zbohom, sladké driemoty
1982 Smrt pana Goluži
Výzva (TV film)
1980 Podobizeň prvej lásky (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Cnostný Metod
Smrť chodí po horách (TV film)
Víno z Jerezu (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Horúci dych (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
Smoliari
1977 Dvere dokorán
Vítězný lid
Železný človek (TV film)
1976 Milosrdný čas
1975 Murársky chlieb (TV film)
1974 Cesta ženy
Mína z Barnhelmu (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
Roztancované kráľovstvo (TV film)
1973 Dolina
Nový život (TV film)
1972 Iskrenie (TV film)
Nočná eskorta (TV film)
1971 Katakomby (TV film)
Zlozor
1970 Bývalí ľudia (TV film)
1969 Generácia (TV film)
Slavnost v botanické zahradě
1968 Februárová noc (TV film)
Stopy na Sitne
1964 Pre mňa nehrá blues
1962 Polnočná omša

TV seriály

1989 Roky prelomu (TV seriál)
Bez výstrelu (E05)
Vel'ký krok (E02)
Škola detektívky (TV seriál)
Prípad Oscara Brodskiho (E03)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Tak přísaháme (E03)
Povolanci (E01)
1986 Gottwald (TV seriál)
Za svobodu! (E03)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)
1974 Pavol zasahuje (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1985 Medzivojnový muž (divadelní záznam)
1983 Barbari (divadelní záznam)
1982 Les (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky