foto

Kirstin Warnke

  • nar. 6.11.1981 (37 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Die Liebe und Viktor
Schuldig (TV film)
2008 Berlin am Meer
2006 13 Stufen - Tagebuch einer modernen Beziehung

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
2016 Dit is Fußball! (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1976 extra 3 (TV pořad)

Host

TV pořady

1976 extra 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky