foto

Alexandr Udalov

  • nar. 12.10.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Noční směna
2016 Koje-čto zadarom (TV film)
Tak postupajet ženščina (TV film)
2013 Vosmjorka
White Swan
2010 Otcy (TV film)
Topič
2008 Běs (TV film)
2007 Ljubov odna (TV film)
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2020 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Rokovaja učilka (S03E06)
2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
Selfi na pamjať (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Operacija (S04E21)
2018 Avarija (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Děňgi na bočku (E02)
Obgoňaja vremja (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staraja istorija (S16E38)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Carevna-ljaguška (E01)
Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
Most (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Velikolepnaja četvjorka (S02E48)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Něvezučaja něvesta (S03E08)
2016 Klim (TV seriál)
Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ment i policejskij (S01E21)
Ja - ně on (S01E18)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Labirint (S02E03)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Roditělskij instinkt (S15E01)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
Koroleva igry (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Ladoga (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Semejnoje sčastě (S01E07)
Čužoje (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Irlandskij pab (S02E18)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromat (S03E31)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Poraženije (S02E12)
Zapadňa (S02E06)
Čužoj rajon (TV seriál)
Predatěl (S02E31)
Strasť (S02E30)
2012 Gruz (TV seriál)
Kremeň (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pjatnica, 13-je (S04E14)
Čužoj rajon (TV seriál)
Novyj god (S02E27)
Vera (S02E25)
Kollega (S02E23)
další epizody (8)
Litějnyj (TV seriál)
Krot (S07E28)
Ment v zakoně (TV seriál)
Žizň za žizň (S05E04)
2011 Format A4 (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Vesjoleňkoje voskreseně (E08)
PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Šaman (TV seriál)
Sdělka (S01E02)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ženskije štučki (S11E07)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Kazimir: Časť 2 (S01E08)
Kazimir: Časť 1 (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Dvojnoj udar (S04E18)
Lesnik (S04E03)
Putějcy (TV seriál)
Chitroumnaja ulovka (S02E01)
2009 Kaťa (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ustupi dorogu (S03E03)
Litějnyj (TV seriál)
Ljubov strašněje smerti (S02E13)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ložnyj SOS (S03E11)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Komandirovka v severnyj gorod (S01E20)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Foto na pamjať (S09E21)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Era Strelca (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Finalnyj akkord (S08E18)
Taťjanin děň. Časť 2 (S08E12)
Taťjanin děň. Časť 1 (S08E11)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zaščita svidětělja (S06E04)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Utrennik dlja vzroslych (S04E05)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)

Dokumentární

2007 Městské legendy (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky