foto

Alexandr Udalov

  • nar. 12.10.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Noční směna
2016 Koje-čto zadarom (TV film)
Tak postupajet ženščina (TV film)
2013 Vosmjorka
White Swan
2010 Otcy (TV film)
Topič
2008 Běs (TV film)
2007 Ljubov odna (TV film)
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Belyj šaman (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Obgoňaja vremja (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Carevna-ljaguška (E01)
Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Most (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ment i policejskij (S01E21)
Ja - ně on (S01E18)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Labirint (S02E03)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Roditělskij instinkt (S15E01)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
Koroleva igry (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Ladoga (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Irlandskij pab (S02E18)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Poraženije (S02E12)
Zapadňa (S02E06)
2012 Gruz (TV seriál)
Kremeň (TV seriál)
Ment v zakoně 5 (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pjatnica, 13-je (S04E14)
Litějnyj (TV seriál)
Krot (S07E28)
2011 Format A4 (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Čužoj rajon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Sdělka (S01E02)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ženskije štučki (S11E07)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Kazimir: Časť 2 (S01E08)
Kazimir: Časť 1 (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Dvojnoj udar (S04E18)
Lesnik (S04E03)
Putějcy (TV seriál)
Chitroumnaja ulovka (S02E01)
2009 Kaťa (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ustupi dorogu (S03E03)
Litějnyj (TV seriál)
Ljubov strašněje smerti (S02E13)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ložnyj SOS (S03E11)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Komandirovka v severnyj gorod (S01E20)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Foto na pamjať (S09E21)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Gončije (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Finalnyj akkord (S08E18)
Taťjanin děň. Časť 2 (S08E12)
Taťjanin děň. Časť 1 (S08E11)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zaščita svidětělja (S06E04)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2007 Městské legendy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace