foto

Natalja Kruglova

  • nar. 23.11.1973 (46 let)
    Novinka, Gatchinskiy rayon, Leningradskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2016 Bravist
2007 Ljubov odna (TV film)
2006 Chas pik
2000 Podvigi Gerakla
1998 Faraon

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Novaja žertva (S02E04)
2012 Provincial (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ně siditě na stole (S10E09)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ženskije slabosti (S07E04)
Litějnyj (TV seriál)
Svetskije lvicy (S04E23)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Krasnyj brilliant (S03E18)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Paděnije rublja (S06E08)
2003 Idiot (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Vostok — dělo tonkoje (S01E08)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 2 (S04E02)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čarujuščije sny (S01E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky