foto

Ingeburg Kanstein

  • nar. 28.9.1939
    Raitigen, Preußen, Německá říše
  • zem. 7.3.2004 (64 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mann stürzt ab, Ein (TV film)
Menschen sind kalt, Die
1995 Austernexpreß (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)
1988 Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1986 Listopadová koťata
1985 Anruf genügt (TV film)
1982 Tollwut
1979 Drei Bürger zum Geburtstag
1975 Lehmanns Erzählungen (TV film)
Lehmanns letzter Lenz (TV film)
Tatort - Kurzschluß (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
1971 Annemarie Lesser (TV film)
Fluchtweg St. Pauli - Großalarm für die Davidswache
Maestro der Revolution? (TV film)
Tatort - Exklusiv! (TV film)
1970 Jonas oder Der Künstler bei der Arbeit (TV film)
1969 Das Wunder von Lengede (TV film)
1967 Pauken und Trompeten (TV film)
1958 Hallo, das ist die Liebe (TV film)

TV seriály

1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Hallo Oma (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
Unsere heile Welt (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky