foto

Christian Schramm

  • nar. 8.3.1968 (51 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Reset - Der Film
2004 Teenaged
2002 Nachts im Park
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
Gelbe Kaiser, Der
Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)

TV seriály

2019 Die Klempnerin (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky