foto

Ecco Mylla

  • nar. 10.5.1968 (51 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Erwartungen
Fucking Berlin
2015 Přechod
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
Salami Aleikum
2007 Leroy
2004 Not a Lovestory
1995 Einsteins Baby

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Lenssen & spol. (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky