foto

Kathrin Spielvogel

  • nar. 1974
    Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
2011 Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
2006 Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
2005 Jantar nosí štěstí (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
Větroplach na zulíbání (TV film)
2004 Muxmäuschenstill
2003 Chci tě (TV film)
2000 Auf die Frauen, die Kunst und das Leben, was wir lieben (studentský film)
Straße außen/Tag

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky