foto

Jan Němeček

  • nar. 22.3.1926
    Praha, Československo
  • zem. 6.7.2004 (78 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
1984 Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
1981 O vodě, lásce a štěstí (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
1980 Vrchní, prchni!
1979 Choď a nelúč sa
Opustíš-li mne... (TV film)
Rozhodčí (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
1969 Babbitt (TV film)
1968 Případ korneta Jelagina (TV film)
Vojnarka (TV film)
1967 Den velkého hněvu (TV film)
Irkutská historie (TV film)

Dokumentární

1961 Svědectví

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace