foto

Garry Who

  • nar. 1.5.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Housos vs. Authority
2003 Nechte vrahy, ať si hrají
1999 Close Contact (TV film)
1989 Polibek noci
1986 Letní kino
Lovná zvěř
Modrý blesk (TV film)
1985 Emoh Ruo
1984 On the Loose

TV seriály

2011 Housos (TV seriál)
2008 Swift and Shift Couriers (TV seriál)
The Hollowmen (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Headliners (TV seriál)
Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1991 All Together Now (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

1986 On Location with Fair Game

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky