foto

Robert Russell

  • nar. 24.5.1936
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.5.2008 (71 let)
    Maidenhead, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Projekt Genesis
1985 Black Arrow (TV film)
1983 Znamení čtyř (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
Oliver Twist (TV film)
1980 Silver Dream Racer
1979 Queen of the Blues
1978 Hitch in Time, A
1977 Double Exposure
1972 Sitting Target
1971 Muž v divočině
1970 Carry On Loving
Očitý svědek
The Breaking of Bumbo
1969 Spy Killer, The (TV film)
1968 Inspektor Clouseau
Lovci čarodějnic
1967 Okouzlený
Robbery
The Whisperers
1965 Othello
1963 Shadow of Fear
1961 Sinister Man, The

TV seriály

1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1981 Scarf Jack (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
1976 Feathered Serpent, The (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
1975 I Didn't Know You Cared (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Mission of the Darians (S01E09)
Doctor Who (TV seriál)
Terror of the Zygons: Part 4 (S13E04)
Terror of the Zygons: Part 3 (S13E03)
Terror of the Zygons: Part 2 (S13E02)
další epizody (4)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Arthur of the Britons (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
To the Death, Baby (E23)
1971 The Guardians (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Potíže se ženami (E09)
1969 Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Power of the Daleks: Episode 6 (S04E14)
The Power of the Daleks: Episode 5 (S04E13)
The Power of the Daleks: Episode 3 (S04E11)
The Saint (TV seriál)
The Man Who Liked Lions (S05E08)
1965 Blackmail (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace