foto

Stephanie Bahr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Die Tote im Unterholz
2008 Parting Words
2004 Human Touch

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky